Ce este seria INSIDE3?

inside3 series banner

Ce este INSIDE3?

INSIDE 3 este un labirint tridimensional care se joaca fara sa vezi bila.

Este un nou joc prezentat in forma unui cub. Cubul contine un labirint care este vizibil alternativ pe fata de sus sau cea de jos, depinde in ce stadiu a jocului te afli. Pe fiecare din aceste 2 fete, jucatorul gaseste o harta care indica cursul pe care trebuie sa il ia bila prin labirint pentru a ajunge la destinatie. Harta este compusa din mai multe desene reprezentand nivelele care trebuie parcurse.

Da, ai ghicit – cubul INSIDE3 nu arata doar deosebit, este la fel de dificil de rezolvat!

Depinzand de nivelul de dificultate ales, va trebui sa eviti capcanele, sa iei o cale inversa si sa rotesti cubul ca sa termini labirintul…

Seria Original

Conceptul original cu care a inceput seria INSIDE 3. Seria Original este compusa din 6 cuburi cu diferite nivele de dificultate – de la foarte usor la aproape imposibil.
Varsta Recomandata: 10+
Dimensiuni 6x6x6cm

Seria noVICE

Mai mic si mai accesibil (5 nivele de parcurs), Seria NoVICE este o oportunitate buna pentru a descoperi INSIDE3.
Varsta Recomandata: 8+
Dimensiuni 5x5x5cm

Seria PHANTOM

Seria PHANTOM contine o a 2 a bila (fantoma, intr-o camera uitata inauntru). Nu este un cub usor. Daca asta este prima experienta cu cubul, incearca mai bine un cub din Seria NoVice sau Original.

Nivelurile Mean si Awful sunt dificile, cu toate ca pot fi deschide (Nivelul Cthulhu este atroce si nu poate fi deschis). Au aceleasi dimensiuni ca si Seria Originala (7 nivele). Pe alta parte, ele contin o a doua bila, inchise de vie intr-o camera uitata in labirint. Aceasta fantoma se misca prin labirint inauntrul Cubului si ii face viata grea jocatorului. Totusi este posibila scoaterea celei de-a doua bile pentru antrenament, dar asta inseamna ca trisati.

Varsta Recomandata: 12 ani+
Dimensiuni: 6x6x6cm

 

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Folosim cookie-uri pentru a va asigura ca va oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru web. Daca continuati sa utilizati acest site, vom presupune ca acceptati cookie-urile.