Legend – The CASTLE

O AVENTURA GROZAVA IN BUZUNARUL TAU

„CASTELUL tezaurului pierdut” este o aventura de o mie de pericole intr-un univers medieval. Mergeti in cautarea uneia dintre comorile templierilor din ruinele unui castel in ruina.
Ca in cazul oricarei cautari, pentru a o finaliza, veti avea nevoie nu doar sa cunoasteti calea, cat si de reflectie si multa perseverenta. Va trebui sa reusiti sa ajungeti la comoara pierduta, dar, mai presus de toate, va trebui sa iesiti din castel.
Deoarece calatoria exterioara va fi mai usoara decat intoarcerea, capcanele si ambuscadele te asteapta pe calea care va poate duce inapoi la libertate si glorie…

the castle

Nivel de dificultate: 1 din 6
De la 8 ani

Eroul este un tanar aventurier sau o tanara aventuriera. Baiat sau fata? Nimeni nu stie. Tot ce stim este numele: ËGALL. Salbatic/a si solitar/a, intra in castel in fiecare zi pentru a incerca sa impiedice numeroasele capcane, sa descopere secretele si sa profite de comoara pentru a scapa cat mai repede posibil!

Calea (2 din 6):
va trebui sa luati pasaje care vor necesita finetea si precizia dvs:
– luati un pod de lemn
– evitati capcanele care va vor face sa va repetati pasii si va vor innebuni
– strecurati-va in modul corect, intr-unul din cele 3 moduri posibile
– luati scarile din mijlocul Salii Coloanelor…

Reflectie (1 din 6):
pentru a ajunge in camera comorii va trebui să treci un ultim test, „Camera interzisa”. O camera la subsol prin care va trebui sa treci in intuneric, fara sa vezi.
Din fericire, un Cavaler a avut ideea buna de a desena planul pe un pergament, inainte de a innebuni si de a rataci la nesfarsit prin labirintul castelului.
Veti gasi aceasta harta chiar inainte de pod. Observati-l cu atentie, dar manipulati-l cu grija, pergamentul este vechi si fragil. Dacă reusiti sa il intelegeti, acesta va permite sa ajungeti pe scarile care va vor duce la Comoara. De asemenea, va fi foarte util sa iesiti din aceasta camera intunecata si periculoasa.

Va trebui sa va plimbati in jurul castelului si al subsolului sau intunecat, sa va pierdeti in el, sa va retrageti pasii, sa cadeti si sa incepeti din nou si din nou, pentru a va gasi in cele din urma calea.
Uneori va trebui chiar sa deschideti jocul pentru a intelege ce se intampla, astfel incat sa nu ajungeti precum Cavalerul sulului. Da, este inselator, dar iti va pastra sanatatea…
Odata ce ati inteles cum ajungeti acolo si cum va intoarceti inapoi, va puteti aventura la scurtaturi rapide pentru a va imbunatati timpul. Si pentru cei mai indrazneti, veti incerca sa descoperiti si sa luati pasajul secret care va va permite sa fiti cei mai buni sau sa va pierdeti pentru totdeauna in labirintul castelului…

Pentru ca scopul acestei aventuri este de a deveni REGELE!

the castle 1
the-castle-2

JOACA-TE SINGUR SAU CU ALTII

Numai ca:
Este singura modalitate de a spera sa devii „REGELE REGILOR”.
Dar pentru aceasta va trebui sa incepeti ca un simplu manant si sa reusiti sa faceti calatoria dus-intors in mai putin de 2 minute pentru a deveni un Scutier (ESQUIRE) si pentru a obtine prima stema cu o sabie.
Apoi, luptand ca diavolul, deveniti CAVALER si dobanditi blazonul cu doua sabii, trecand sub cele 54 de secunde.
Pentru a castiga in cele din urma blazonul celor 3 sabii si a deveni Regele (REGELE), prin lupta dupa lupta si continuand dupa fiecare cadere, perseverand in ciuda nebuniei care te mananca, pentru a bate cele 26 de secunde mitice.

the castle 3

REGULA DE JOC:
(Pentru ca o inregistrare sa fie validata, este necesar sa realizati un videoclip, unde cronometrul este intotdeauna vizibil si respectand regulile de mai jos.)
. Eliberati mingea
. Puneti jocul in fata dvs
. Porniti cronometrul si incepeti jocul pentru a face calatoria dus-intors cat mai repede posibil, trecand bine prin camera tezaurului (trebuie sa vedeti mingea)
. Odata ce mingea a revenit la punctul sau de plecare, pune-ti jocul jos
. Opriti ceasul

Daca ati doborat recordul online, trimiteti-ne videoclipul pentru a primi un voucher pentru un joc INSIDE3 si pentru a obtine titlul de REGE AL REGILOR.

Alte idei:
Provoaca-ti prietenii pornind o Batalie. Toata lumea are sansele sale, deoarece capcanele multiple ii pot intarzia pe cei mai indrazneti.
Incearcati-va norocul! Loial sau nu, luand calea rapida si pasajul secret. Orice merge.
REGULA jocului:
. Fiecare jucator isi elibereaza mingea
. Incepeti jocul strigand „LUPTE!”
. Orice jucator care ajunge la comoara striga „GRAAL!” si le arata celorlalti ca mingea se afla in camera comorilor si apoi se intoarce
. Primul care ajunge la punctul de plecare striga „CAMPION!”. Caci el a devenit CAMPIONUL acestei batalii

Daca sunteti si mai multi, provocati-va prin Turnee.
Luptati doi cate doi (remiza). Aceleasi reguli ca si pentru batalie.
Castigatorii incep din nou intre ei, intotdeauna doi cate doi.
Pana vor ramane doar doi, care vor concura pentru titlul de MARE CAMPION.

Cel mai bun sa castige!

SFATURI
Atentie!!
Nu va gasiti drumul si va e teama ca veti muri inainte sa deveniti macar Squire?
Explicatiile de mai jos sunt pentru dvs.

the castle 4

Eliberati mingea (1)
Mergeti pe Scara A, urcati Scara B, traversati Sala Coloanelor, traversati podul si intrati in Camera Interzisa (C).
Traversati camera interzisa gratie planului (2) gasit inainte de pod.
Urcati scara D pentru a ajunge la comoara (3).
Pentru drumul de intoarcere mergeti in acelasi mod in directia opusa. Dar chiar acum va aflati intr-un real soc, deoarece va asteapta mai multe capcane.

Doriti sa deveniti Cavaler sau chiar REGELE!
Capcanele va fac sa mergeti inapoi pot economisi timp la iesire…
Nu spuneti nimanui, dar exista un pasaj secret. Unde? Nu va putem spune, este un secret.
Depinde de dvs sa il gasiti. El este cheia pentru a spera sa deveniti REGE, cu conditia sa lucrati la dexteritate…