Legend – The CRYPTS

O AVENTURA MARE IN BUZUNARUL TAU

„CRYPTS of the last Vampire” este o aventura infernala intr-un cimitir pierdut la poalele Muntilor Carpati. Va trebui sa traversati trei cripte ingropate inainte de a ajunge la ultima cripta unde s-a refugiat, probabil, ultimul dintre vampiri.
Pentru a reusi in vanatoare, veti avea nevoie veti avea nevoie nu doar sa cunoasteti calea, cat si de reflectie si multa perseverenta. Va trebui sa reusiti sa va strapungeti inima vampirului cu sageti, dar mai presus de toate va trebui sa iesiti din sinistrul cimitir.
Deoarece calatoria exterioara va fi mai usoara decat intoarcerea, capcanele si ambuscadele te asteapta pe calea care te va readuce probabil la viata si la glorie…

legend crypts 1

Nivel de dificultate: 3 din 6
De la 8 ani

ERAULL este un tanar vanator de vampiri. Bebelus fiind a fost crescut de cativa lilieci, astfel ca el nu suporta ca liliecii sa fie asociati cu acesti raufacatori care se hranesc cu sange uman si traiesc in adancurile Muntilor Carpati. El a decis sa-i extermine pana la ultimul si tocmai acum este pe cale sa faca exact asta!

Calea (1 din 6):
nu sunteti extrem de agil, CRYPTS s-ar putea sa fie potrivit pentru dvs chiar daca:
– treceti prin trei cripte intunecate inainte de a ajunge in vizuina vampirului
– evitati capcanele care va vor face sa va repetati pasii si va vor innebuni
– va strecurati pe scarile din dreapta prin patru coborari in intuneric
– incercati sa evitati fundaturile

Reflectie (4 din 6):
4 cripte ingropate in subsolul cimitirului. 4 modalitati de a va pierde. Din fericire, alti vanatori de vampiri si-au incercat norocul inainte, iar unii au avut timp sa ciopleasca planul fiecarei cripte in piatra, inainte de a muri goliti de sange.
Depinde de dvs sa intelegeti fiecare dintre planurile de a reveni de fiecare data la lumina si de a va arunca imediat in adancul pamantului.
De asemenea, va vor fi foarte utile pentru a iesi, victoriosi si eliberati, din acest cimitir blestemat pentru totdeauna.

Nu deveniti cel mai mare vanator de vampiri din lume peste noapte. Va trebui sa va plimbati prin cimitir din nou si din nou, cu arbaleta in mana, gata sa trageti sagetile de argint. Veti cadea, va veti ridica, va veti pierde in labirinturile care duc la cripte, dar nu renuntati.

Uneori trebuie chiar sa deschideti jocul pentru a intelege ce se intampla, astfel incat sa nu innebuniti. Da, este inselator, dar iti va pastra sanatatea…

legend crypts 2

Odata ce ati inteles cum ajungeti acolo si cum va intoarceti inapoi, va puteti aventura la scurtaturi rapide pentru a va imbunatati timpul. Iar cei mai curajosi vor incerca sa descopere si sa ia pasajul secret care sa le permita sa fie cei mai rapizi sau sa se piarda pentru totdeauna in caile nesfarsite ale acestui cimitir…

Scopul acestei aventuri este de a deveni cel mai mare VAMP KILLER din toate timpurile!

the crypts

JOACA-TE SINGUR SAU CU ALTII

Numai ca:
Jucati-va singur pentru a deveni noul „VAN HESLING”.
Dar pentru aceasta va trebui sa incepeti ca un simplu vanator si sa reusiti sa faceti calatoria dus-intors in mai putin de 2 minute pentru a ajunge la rangul de TRACKER si a obtine prima cruce binecuvantata.
Apoi, cu forta cautarii, urmaririi si confruntarii cu aceste fiinte condamnate pentru totdeauna, deveniti VANATOR si castigati a doua cruce catre protectia puternica, trecand sub cele 93 secunde.
In cele din urma sa fii recunoscut ca un KILLER si sa primiti crucea suprema trecand cripta dupa cripta, ridicandu-va dupa fiecare cadere, perseverand in ciuda fricii si nebuniei care va roade, pentru a bate cele 53 de secunde infernale.

legend crypts 4

REGULA DE JOC:
(Pentru ca o inregistrare sa fie validata, este necesar sa realizați un videoclip, unde cronometrul este intotdeauna vizibil si respectand regulile de mai jos.)
. Eliberati bila
. Puneti jocul in fata dvs
. Porniti cronometrul si incepeti jocul prin a merge inainte si inapoi cat mai repede posibil, trecand cu bine de ultima cripta (trebuie sa vedeti bila)
. Odata ce bila a revenit la punctul sau de plecare, puneti jocul jos
. Opriti ceasul

Daca ati doborat recordul online, trimiteti-ne videoclipul pentru a primi un voucher pentru un joc INSIDE3 si pentru a obtine titlul de VAN HESLING.

Alte idei:
Provocati-va prietenii pornind o Vanatoare. Toata lumea are sanse, deoarece multiplele capcane pot intarzia cei mai ascutiti vanatori.
Incercati-va norocul! Loial sau nu, luand calea rapida si pasajul secret. Orice merge.
REGULA jocului:
. Fiecare jucator isi elibereaza bila
. Incepeti jocul strigand „DEATH!”
. Orice jucator care ajunge la Cripta Ultimului Vampir striga „GO HELL” si le arata celorlalti ca bila este in Cripta si apoi se intoarce
. Primul care ajunge la punctul de plecare striga „RIPPER!”. Caci el a devenit RIPERUL acestei vanatoare.

Daca sunteti si mai multi, provocati-va prin Dueluri.
Vanati vampirul cate doi (trageti). Aceleasi reguli ca si Vanatoare.
Castigatorii incep din nou intre ei, intotdeauna doi cate doi.
Pana vor ramane doar doi, care vor concura pentru titlul de BEST KILLER.

Cel mai bun sa castige!

SFATURI
Atentie!!
Ati vrea sa deveniti un vanator de vampiri, dar va e frica de intuneric?
Explicatiile de mai jos sunt pentru dvs.

legend crypts 5
legend crypts 6

Eliberati bila (1)
Mergeti pe scara A, traversati prima cripta folosind planul gravat chiar înainte de scara (2) si urcati pe scara B.
Coborati scara C, traversti a doua cripa folosind planul gravat chiar inainte de scara (2) si urcati scara D.
Mergeti pe Scara E pentru a traversa a treia cripta folosind planul gravat chiar inainte de scara (2) si urcati pe Scara F.
Continuati cu Scara G, traversati subsolurile folosind planul (2) gravat chiar inainte de scari, pentru a ajunge in cele din urma la Cripta Ultimului Vampir (3).
Pentru drumul de intoarcere mergeti in acelasi mod in directia opusa. Dar chiar acum va aflati intr-un real soc, deoarece va asteapta mai multe capcane.

Ati dezvoltat un gust pentru urmarirea vampirilor si aspirati sa deveniti VANATOR, sau chiar KILLER! Doua mici trucuri care te vor ajuta in cautarea ta:
Capcanele va fac sa mergeti inapoi pot economisi timp la iesire…
Nu spune nimanui, dar exista un pasaj secret. Shh! Este un secret pe care nu il putem spune.
Depinde de tine sa-l gasesti. Te va ajuta sa devii noul VAN HESLING, dar pentru asta va trebui sa te antrenezi mult…